Povežite se s nama

Vijesti

Održan koncert ” Republici na dar”

Objavljeno

on

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković poručio je okupljenima na svečanom koncertu organizovanom povodom Dana Republike Srpske da se raduju što dostojanstveno u miru i slobodi možemo da se podsjetimo na časne puteve ka slobodi naših boraca, kao i na svijetle staze kojima sada hodimo gradeći našu Republiku Srpsku.

On je dodao da sve što radimo u njenom je interesu, jer kako je naglasio “ako ne bude bilo Republike Srpske, uzalud nam je sve drugo”.

“Stoga zbijno redove i krenimo tim trasiranim stazama slobode ka izgradnji našeg grada i naše Republike- novih puteva, škola , infrastrukturnih objekata, otvaranju novih radnih mjesta i prije svega, porastu nataliteta da nas bude što više, da ne brinemo što nestajemo već da se radujemo novim životima i svjetlijoj budućnosti”, poručio je Đaković.

Na večerašnjem svečanom koncertu koji je povodom 9.januara- Dana Republike Srpske organizovala Gradska uprava Prijedor nastupili su lokalni solisti- soprani Aneta Šurlan, Milica Stijepić i Nevena Josić, bariton Boris Papak , uz klavirsku pratnju Sofije Kovačević i orkestar harmonika Muzičke škole ” Savo Balaban” te hor učenika Osnovne škole ” Petar Kočić”.

Izvor: Prijedor Grad

Advertisement

Popularno